Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Frankrijk en Samir Nasri waren niet tevreden in de World Cup of Kings!

Een mysterieuze wedstrijd begon deze zondag in Mexico. Een echt evenement op sociale netwerken waar miljoenen fans samenkomen om ongeveer vijftien voetbalwedstrijden op Mexicaanse bodem te volgen, de World Cup of Kings brengt 32 teams van over de hele wereld samen. Deze wedstrijd werd enkele jaren geleden opgericht door Gerard Pique in Spanje en heeft aan de andere kant van de Pyreneeën echt succes geboekt. Met de wens om zijn revolutionaire product over de hele wereld te exporteren, besloot de voormalige verdediger van FC Barcelona een wereldkampioenschap voetbal 7-tegen-7 te organiseren.

De rest volgt na deze aankondiging

Frankrijk heeft duidelijk positief gereageerd op deze oproep, onder leiding van streamer AmineMaTue. Hij werd al snel omringd door Samir Nasri, de nummer één ster van het Franse nationale team, en de presentator en oud-speler selecteerde twaalf andere spelers die zouden deelnemen aan dit geweldige avontuur. Met de bijdrage van Jérémy Ménez en 10 andere onbekende spelers vlogen de Fransen naar de andere kant van de Atlantische Oceaan met als doel deze eerste wedstrijd te winnen. Tegenover een Spaanse ploeg, bijgenaamd Pio FC, wilden ze maandag graag een succesvol debuut maken. Maar de Fransman miste zijn start volledig door in de eerste minuut een doelpunt tegen te krijgen, voordat de doelman van Foot2Raw een gele kaart kreeg die synoniem stond met een uitsluiting van twee minuten.

Voor lezen
Cristiano Ronaldo heeft iedereen weer op het goede spoor gebracht!

De prestatie van Samir Nasri was uitstekend

Een trage start van de wedstrijd werd gekenmerkt door een misverstand over de regels waardoor de Iberiërs snel op gang konden komen. Maar nu konden de Fransen uit wraak terugkomen en een 5-5 gelijkspel veiligstellen. Tenslotte won Frankrijk dankzij Jeremy Menez en Yannis Baraka hun eerste wedstrijd in de competitie met de hulp van de indrukwekkende Christian Nsabou in doel. Maar nu, ondanks deze enorme overwinning, blijven de sociale media na deze eerste wedstrijd gemengd. In feite worden de regels van deze competitie voor velen niet goed begrepen. Een misverstand leidde tot enige kritiek en de blessuretijd liep op, waardoor het ritme van de wedstrijd werd doorbroken, vooral in de eerste helft.

Ook het optreden van Samir Nasri werd bespot. Het voormalige talent van Arsenal en Manchester City speelde niet veel en had weinig invloed op het spel als hij op het veld stond. Het is teleurstellend dat hij veel zetten miste die ogenschijnlijk gemakkelijk waren voor een speler van zijn klasse en geen significante impact hadden op de wedstrijd, en dat hij werd uitgeschakeld vanwege een blessure en niet langer in de competitie kan spelen als Amin. aangekondigd op Twitch.Ik heb slecht nieuws voor Samir. Ik denk dat het een beetje ingewikkeld is en ik hoop dat het niets ernstigs is. Hij stuurde hem kracht omdat hij alles wat hij had erin stopte. Hij verloor tien kilo en deed mee aan alle trainingen. Hij motiveerde het team. Word een broer.»

Een blessure die de voormalige Franse international boos maakte en zelfs zijn tegenstander beledigde op Twitch: “Als de andere klootzak van nummer 11 mij niet schopt als ik op de grond lig, splijt ik mijn heup niet en ontploft mijn heup niet.”. Aan het einde van de wedstrijd zagen we de spelers van Marseille op krukken lopen, wat wederom slecht nieuws is met betrekking tot de deelname van de 36-jarige aan de rest van het avontuur. Naast al deze misverstanden over het format eindigde de wedstrijd ook in een algemeen gevecht dat uitbrak tussen de twee teams. Ondanks deze ingewikkelde start van de competitie boekte de wedstrijd op zijn zachtst gezegd duidelijk succes op entertainmentplatforms, aangezien de wedstrijdstream de meters wegblies. Het is dus zeer waarschijnlijk dat Kings World Cup en Foot2rue een tweede kans krijgen om iedereen aan te trekken!

READ  Un immense Moussa Dembélé permet à Lyon de renverser Marseille et de relancer saison… Revivez avec nous cet "Olympic" (2-1) passé de l'ennui à la folie