Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Undaf-kanon afgevuurd op Nederland (video)

En tegen Nederland kwam Duitsland dinsdagavond in de groepsfasewedstrijden van de European Nations League gelijk dankzij een Deniz Undav-raket.

Het is de schrik van de derde groep (League One) in de Nations League. Dinsdagavond ontvangt Nederland Duitsland in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam. Nadat Tijani Reynders in de tweede minuut al vroeg de score opende voor de lokale ploeg, maakte de Duitse ploeg aan het einde van de eerste helft gelijk met een artillerieschot van Deniz Undav (38).

Het begon allemaal met een slecht herstel oranje. De bal werd bij de ingang van het gebied onderschept en naar rechts omgeleid om het eerste Duitse schot te blokkeren. Maar de bal keerde terug naar Undaf, die geen vragen stelde en vanaf de linkerkant een krachtig schot afvuurde dat onder de lat van de tegenstander door ging.

Topscorer Kimmich

Een logische gelijkmaker die Duitsland weer op het goede spoor zette, vooral omdat Duitsland enkele minuten later voor het eerst in de wedstrijd op voorsprong kwam met een doelpunt van Joshua Kimmich vlak voor het einde van de eerste helft (1-2, 45). +3).

READ  Al-Nasr en Cristiano Ronaldo verslaan Al-Ittihad en Karim Benzema met 5-2