Duitsland en Nederland gaan aan het einde van de wedstrijd rug aan rug met wendingen – rts.ch

De wedstrijd van dinsdag in de European Nations League leverde geen winnaar op. In Amsterdam eindigde de wedstrijd tussen Nederland en Duitsland na een vermakelijke en veelbewogen wedstrijd in een 2-2 gelijkspel.

Beide ploegen schoven op in de score. Nadat Milan-speler Tijani Reynders er in de tweede minuut in slaagde te scoren, draaiden de Duitsers de situatie voor het einde van de eerste helft om dankzij Deniz Undav in de 38e minuut en hun aanvoerder Joshua Kimmich in de verlenging van de eerste helft.

Maar Denzel Dumfries moest in de vijftigste minuut de gelijkmaker maken. Duitsland en Nederland, respectievelijk winnaars van Hongarije en Bosnië en Herzegovina drie dagen geleden, maken zich geen grote zorgen meer over hun kwalificatie voor de kwartfinales.

Kane viert zijn 100ste wedstrijd met twee doelpunten

Op Wembley vierde Harry Kane zijn 100ste cap voor het Engelse nationale team op de mooiste manier. De Bayern-aanvaller scoorde in de tweede helft tweemaal, waardoor de Three Lions in een tweede competitiewedstrijd Finland met 2-0 konden verslaan.

Harry Kane scoorde zijn 67e en 68e doelpunten voor de Three Lions. Op 31-jarige leeftijd is de man die in maart 2015 zijn debuut maakte in het eerste elftal nog lang niet klaar met een Engelse pet.