Brass was in goede staat, in tegenstelling tot Gertruida…tops en flops

Oostenrijk kreeg een stevige klap te verwerken door Nederland te verslaan (3-2) en de eerste plaats in Groep Vier te bezetten, voor Frankrijk.

Bovenkanten

Oostenrijkse dubbele slag

Wie had dat geloofd? Oostenrijk staat met zes punten op de eerste plaats in groep vier. Een plek verdiend na een geweldige dinsdag. Op de derde plaats aan het begin van de wedstrijd versloegen de mannen van Ralf Rangnick Nederland (3-2) – koploper na twee dagen – na een spannende ontmoeting. Er werden vijf doelpunten gescoord op het veld van het Olympiastadion in Berlijn. In de andere wedstrijd kwamen de Blues gelijk met Polen (1-1), waardoor de Oostenrijkers op voorsprong konden eindigen.

Messing geïnspireerd door zijn vleugel

De 23-jarige jonge linksback schitterde aan het begin van de wedstrijd. In slechts zes minuten zorgden zijn lange wandelingen door de gang ervoor dat Holland het koude zweet uitbrak voordat hij hem tegen de muur drukte. Op 4H Een minuut later snelt hij naar zijn kant en steekt over naar zijn aanvoerder, Marko Arnautovic. Hij miste ternauwernood de bal in het achternet te duwen. Twee minuten later dekte Alexander Bras opnieuw de tafel door de scènes aan te passen. Zijn vallende voorzet wordt opgevangen door de Nederlandse rechtsbuiten – Donnel Malen – met een interventie die de doelman van Verbruggen (6) kruisigt.H). Geweldige aanvalszet vanuit het verkeerde strafschopgebied. De Oostenrijkse nummer 8 schitterde ook in de wedstrijd die leidde tot het tweede doelpunt van Schmid, met een score van 2-1 (59).H). Zijn diepe lage passes zorgen ervoor dat Grealic de verdedigers voor kan blijven en zijn voorzet kan aanpassen die naar het doel leidt.

READ  De 60-jarige ex-smokkelaar wordt verdacht van corruptie

Hij flopt

Firman straft Koeman

35 minuten en toen was het weg. Hij startte tegen Polen (2-1) voordat hij werd gewisseld tegen Frankrijk (0-0), en Joey Firman maakte dinsdag deel uit van de basisopstelling van zijn coach in de laatste wedstrijd in Groep D tegen Oostenrijk (2-3). Ronald Koeman had twee keer moeten nadenken voordat hij zijn team creëerde. Zijn middenvelder zat in de problemen en kon de 61-jarige technicus, die dienovereenkomstig handelde, niet overtuigen om hem in de 35e minuut van het veld te halen.H Minuut om Xavi Simons binnen te halen.

Gertruida neemt de bouillon

De Feyenoord-vleugelverdediger – de gebruikelijke invaller van Dumfries – miste zijn kans om punten te scoren. Lutsharel Geertuida zakte samen met twee ervaren spelers weg in een vierkoppige verdediging. Hij kwam altijd te laat met zijn interventies en de drie doelpunten van Oostenrijk gingen naar zijn rechterkant. Nadat hij zich via selectie voor de achtste finales heeft geplaatst, zal hij tijdens de volgende wedstrijd zeker zijn plek op de bank vinden. Recht.