Door de uitzendingen en de publieke vechtpartij was het erg verhit tussen Bastia en Paris FC

In de blessuretijd van de eerste helft van het duel tussen Bastia en Paris in de Franse Tweede Klasse (2-1) brak vrijdagavond een publieke ruzie uit nadat een speler van Bastia was uitgesloten. Na enkele minuten was iedereen eindelijk weer kalm.

Een zeer spannende wedstrijd in de Franse competitie. Alles verliep vrijwel normaal, in de wedstrijd tussen Bastia en Paris (2-1) voor de vijfde dag. De Corsicaanse ploeg controleerde de wedstrijd tot een krachtig ingrijpen van Dylan Tavares op Ilan Kibal in de verlenging van de eerste helft. De ploeg van Bastia krijgt, heel laat en met een groot doelpunt, een logische rode kaart van de scheidsrechter. Het startpunt van een grote ruzie tussen de twee teams.

De ploeg van Bastia was woedend na de uitsluiting en de coach van Sporting, Frédéric Antonetti, bereikte zelfs de rand van het veld om zijn ongenoegen te tonen. Maxime Lopez en Julian Maggiotti kregen allebei een gele kaart voor hun betrokkenheid bij dit verhaal. Ilan Kibal staat op en wacht aan de rand van het veld om terug te kunnen keren naar het veld.

Bijna zeven minuten storing

Dan wordt hij beledigd door Bastia’s bank en gaat alles bergafwaarts. De clubspeler van Parijs reageert en zijn teamgenoot Vincent Marchetti snelt richting Benoit Tavino, de Corsicaanse coach, de auteur van de woorden tegen Kebal. Dan arriveren alle spelers en staf om de vechtpartij te beginnen.

Het duurt enkele seconden voordat de meest gewelddadige zijn gescheiden. Dan sluit de scheidsrechter Vincent Marchetti, die op de bank in Parijs zat, uit en verlicht de spanning. Na een onderbreking van bijna zeven minuten werd de wedstrijd uiteindelijk hervat. In de tweede periode werd ook Jean-Philippe Crasseau van het veld gestuurd en won Bastia (2-1) en nam daarmee tijdelijk de leiding in de Serie B.

READ  Mercato: ASSE recruteert ter verdediging