Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

OL-doelpunten tegen Rangers-video (Europese Liga)

Nadat Lyon op de eerste dag al Olympiakos had verslagen (2-0), deed Lyon dat donderdag opnieuw. In hun tweede wedstrijd in de Europa League won Lyon met 4-1 van Glasgow Rangers. Malik Fofana opende de score in de 10e minuut na prachtig werk van Rayan Sharqi, die een perfect schot componeerde binnen het Rangers-gebied.

Na de gelijkmaker van Tom Lawrence voor de lokale ploeg was het Alexandre Lacazette die het tweede doelpunt van Lyon scoorde (19), zijn eerste dit seizoen. De aanvoerder kreeg opnieuw een briljante pass van Malik Fofana, die een terugspeelbal onderschepte voordat hij de verdediging perfect corrigeerde.

Moest hij de voorzet van Fofana maar omzetten in zijn eerste doelpunt, deed de Olympisch vicekampioen dat een paar minuten later opnieuw (45+1), met een juweeltje dat ditmaal aan niemand verschuldigd was: een krachtig schot op de ingang van het doel. . Het gebied dat eindigde in de bovenhoek.